ΜENOY
  • sinetechnologies - portfolio - screenshot
  • webfarmakeio - portfolio - screenshot
  • vvshop - portfolio - screenshot
  • grecahouse - portfolio - screenshot

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η iSites αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη. Δεσμευόμαστε ότι οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε είναι φιλικές στο χρήστη, βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και ότι ενσωματώνουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι στην εποχή μας ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων. Πλέον κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα η οποία θα περνάει στο χρήστη τη νοοτροπία της, θα διαφημίζει τις δραστηριότητές της και ταυτόχρονα θα τονίζει τη διαφορετικότητά της. Όλα αυτά αποτελούν την πετυχημένη συνταγή μιας ιστοσελίδας ώστε η επιχείρησή σας να αυξήσει το πελατολόγιο και να εδραιωθεί στην αγορά.

Η iSites με αφετηρία την πολυετή εμπειρία των στελεχών της σε έργα πληροφορικής, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της ώστε να επιτευχθούν στο ακέραιο όλοι οι παραπάνω στόχοι σε λογικό κόστος. Αναπτύσσουμε με τον πελάτη μας μια αμφίδρομη σχέση ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα το επιθυμητό. Επιπλέον, έχοντας εμπειρία στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης κατασκευάζουμε όλες τις ιστοσελίδες μας με απώτερο στόχο να είναι στα πρώτα αποτελέσματα των οργανικών αναζητήσεων των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης.

Καθρέφτης της επιχείρησης μας είναι τα δείγματα δουλειάς μας και καλύτερη διαφήμισή μας οι πελάτες μας.