ΜENOY

Σχετικά με εμάς

Η isites.gr δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2008. Στελεχώνεται από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους ειδίκευσης και πολυετή εμπειρία στο χώρο. Κατά την πολυετή παρουσία της, πρωταρχικός μας στόχος ήταν οι πελάτες μας να αναπτύξουν τη διαδικτυακή παρουσία και δραστηριότητά τους, να αποκτήσουν τα εργαλεία για να αναπτυχθεί η εταιρία τους και εν τέλει να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσω μιας στοχευμένης στρατηγικής.

Οι 100+ πελάτες μας και τα 80+ έργα πληροφορικής που έχουμε υλοποιήσει αποτελούν τη ζωντανή εικόνα της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και αυτοί οι πελάτες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλο και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες με το ίδιο μεράκι και ζήλο.

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες προβολής, συστήματα κρατήσεων, ηλεκτρονικά καταστήματα, διαδικτυακές και μη εφαρμογές, εφαρμογές γραφείου, εφαρμογές για φορητές συσκευές και πολλές άλλες εφαρμογές διαφόρων τύπων αποτελούν λίγες από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας.

Παράλληλα μπορούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες υποστήριξης για συστήματα οποιουδήποτε μεγέθους που έχουμε αναπτύξει εμείς ή άλλοι.